Ara

OKULUMUZ 12.SINIF ÖĞRENCİLERİNE OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ NURAY KARA TARAFINDAN MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TANITIM ÇALIŞMASI YAPILDI.MSÜ SINAV TAKVİMİ ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULDU, SÜREÇ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ.

Ara

Okul müdürümüz Bünyamin ÖZTÜRKLER ve müdür yardımcımız Mahir KOÇAK'ın başkanlığında, kıymetli velilerimiz ile öğrencilerimizin başarı durumunu görüşmek üzere toplantı yaptık.

Ara

11 VE 12. SINIFLARIMIZIN KATILIMIYLA HEDEF 2024 YKS PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLİ OLARAK YAPTIĞIMIZ DENEME SINAVLARIMIZA TYT DENEMESİ İLE DEVAM EDİLDİ.

Ara

HEDEF YKS PROJESİ DOĞRULTUSUNDA OKULUMUZDA KARİYER GÜNLERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN POLİS MEMURLARI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE POLİSLİK MESLEĞİNİ TANITTILAR.POLİSLİK MESLEĞİNİN TARİHİ, ÇALIŞMA KOŞULLARI, KARİYER FIRSATLARI, ZORLUKLARI VE KOLAYLIKLARINDAN  DA BAHSEDİLDİ.ÖĞRENCİLERİMİZİN DE KATILIMI İLE KEYİFLİ BİR MESLEK TANITIM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ara

''KİTAP VAN PROJESİ'' kapsamında okulumuz öğrencilerine bilgilendirme semineri verildi. Seminerde projenin hedeflenen amaçları ve öğrencilerin kitap isterken izlemeleri gereken adımlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kas

11 VE 12. SINIFLARIMIZIN KATILIMIYLA ''HEDEF 2024 YKS PROJESİ'' KAPSAMINDA DÜZENLİ OLARAK UYGULADIĞIMIZ DENEME SINAVLARIMIZA TYT-AYT DENEMESİ İLE DEVAM EDİLDİ. HER AY PLANLADIĞIMIZ BU DENEMELERİN ÖĞRENCİLERİMİZE FAYDA SAĞLAMASINI TEMENNİ EDER BU YOLDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZA GÖNDERİLEN TYT VE AYT KİTAP SETLERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZE ULAŞTIRDIK. BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDER TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MÜNASEBETİYLE ÖZALP MERKEZ CAMİİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İCRA EDİLEN PROGRAMDA AŞRI ŞERİFLER VE MEVLÜT OKUNDU. AYRICA BAŞTA FİLİSTİNDEKİ KARDEŞLERİMİZ OLMAK BÜTÜN İSLAM ALEMİ İÇİN DUALAR EDİLDİ. BU VESİLEYLE DİN-U DEVLET, MÜLKÜ MİLLET İÇİN CANINI FEDA EDEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE YÂD EDİYORUZ.

Ekm

''DAVA ADAMI OLMAKTIR İMAM HATİPLİ OLMAK. HAKK İLE BATIL MÜCADELESİNDE HAKKIN YILMAZ SAVUNUCUSU OLMAKTIR.''

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE İMAM HATİPLERİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ ANIMSATMAK VE İMAM HATİPLİ OLMANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKMEK ADINA TÜM SINIFLARIMIZDA SİNEVİZYON GÖSTERİMİ YAPTIK. İMAM HATİP RUHUNU HAKKIYLA YAŞAYAN NİCE NESİLLER YETİŞTİREBİLME TEMENNİSİYLE...

Ekm

OKULA DEVAM ETME HUSUSUNDA PÜRÜZ YAŞADIĞIMIZ ÖĞRENCİLERİN VELİLERİYLE TELEFONLA İLETİŞİMİN YANINDA YÜZ YÜZE GÖRÜŞMELER DE GERÇEKLERŞTİRDİK. EĞİTİM ÖĞRETİMDE VELİLERİMİZİN DE ÖNEMLİ BİR ROLÜ OLDUĞUNA DİKKAT ÇEKEREK GENEL DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK. HER BİRİNE DAVETİMİZE İCAPLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

''Gökteki Yıldızlar yerdeki Yıldızlarla Bulusuyor'' adlı projemiz gecen hafta 9.siniflarla baslatıldı. Proje kapsaminda her ay bir sahabeyi ogrencilerimize tanitmayi hedefliyoruz. Amacimiz onlarin rehberliginde yol alabilmek,izlerine basarak ilerleyebilmek, doğru Müslüman nasil olunmali bunu görmektir. Bu bağlamda her hafta bir kademeye belirlenen sahabe anlatilacaktir.

Ekm

Hedef 2024 YKS projesi kapsamında bilgilendirme amaçlı tüm öğretmenlerimize okul koordinatörümüz Elif Pınaroğlu tarafından seminer düzenlenmiştir.  Öğretmenimize verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

YILLIK EYLEM PLANI