Ekm

Okulumuz Hedef 2024 YKS Projesi kapsamında Akademik Takip Komisyonu tarafından deneme sınavları planlaması yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

SINAV SORU REHBERLİĞİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZ YKS'ye HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZLE SINAV KONULARINA YÖNELİK ÇALIŞMALARINA BAŞLADILAR.

Eyl

ÖZALP İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNCE DÜZENLENEN MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMINA ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE İŞTİRAK ETTİK. DÜZENLENEN PROGRAMA ÖĞRENCİLERİMİZ ŞİİR, İLAHİ VE MEVLİT OKUYARAK EŞLİK ETTİLER. İŞ BİRLİĞİNDEN ÖTÜRÜ ÖZALP İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ AİLESİNE TEŞEKKÜR EDER MEVLİT KANDİLİNİN TÜM İNSANLIĞA HAYR GETİRMESİNİ NİYAZ EDERİZ.

Eyl

AİLEMİZE YENİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ORYANTASYON VE UYUM SEMİNERİ KAPSAMINDA TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ ORHAN SÖZVER HOCAMIZ TARAFINDAN OKULUMUZ KÜTÜPHANESİNİN İŞ VE İŞLEYİŞİ, KULLANIMI VE KİTAPLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLDİ

Eyl

9. SINIF ORYANTASYON VE UYUM PROGRAMI KAPSAMINDA OKULUMUZA YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL İŞLEYİŞİNE  DAİR ''ÖDÜL VE CEZA'' KONULU SEMİNERİ OKUL REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ NURAY KARA VE ARAPÇA ÖĞRETMENİMİZ MERVE YALÇİN TARAFINDAN VERİLMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZE PROGRAM BAŞINDA LİSE HAYATINA DAİR BEKLENTİLERİ SORULMUŞ VERİLEN CEVAPLAR REHBERLİK SERVİSİMİZCE İNCELENMİŞTİR.

May

“Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanı” etkinliği olarak öğrencilerimizin boş vakitlerini verimli geçirebilmeleri adına okulumuz koridorlarının belirli bölgelerine satranç takımları yerleştirip, öğrencilerimizin kullanımına sunduk.

May

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni tarafından eğitimin paydaşları olan öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin bir araya gelmesine imkan veren sportif, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmiştir. Bu kapsamda voleybol, masa tenisi ve satranç etkinlikleri düzenlenmiştir.

May

Öğrencilerimiz ile Özalp İlçe Vaizi Mehmet KORKMAZ hocamız bir araya geldiler. Yapılan etkinlikte öğrencilerimize fıkhı ve itikadi konularla ilgili genel bir bilgilendirme yapıldıktan sonra karşılıklı soru-cevap tekniği ile öğrencilerimizin güncel konularla ilgili sorularına cevap verilmiştir. Kıymetli hocamıza vermiş olduğu bilgilerden dolayı şükranlarımızı sunarız.

May

Şehrimin Değerleri etkinliği kapsamında okulumuz öğrencilerden Van ile ilgili görseller istendi. İlimizin kültürel zenginliklerinden olan Van Gölü, Muradiye Şellalesi, Akdamar Klisesi, Kedi Villası gibi görselleri kullanarak kültür köşesi oluşturuldu. Şehrin kültürü ile ilgili sohbet edildi. Bu sayede öğrencilerin farkındalık bilinci geliştirilerek sosyalleşmesi sağlandı.

May

Okulumuz psikolojik danışman ve rehber öğretmeni tarafından verimli ders çalışma yöntemleri, soru çözmede karşılaşılan güçlükler, nasıl deneme çözülür, etkili ders çalışma yöntemleri ve etkili soru çözme tekniği konularında öğrencilerimize seminer verilmiştir. Okul panosu düzenlenmiştir.

May

BİTLİS İLİNDE GEREÇEKLEŞTİRİLEN  GENÇ BİLALLER EZAN-I ŞERİFİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA BÖLGE FİNALİNDE İKİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZ RESUL CAN'I KUTLAR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Nis

nisan ayı kts etkinlikleri başlığı altında okul psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisimiz tarafından zaman yönetimi ve verimli ders çalışma broşürü hazırlanmış olup okul öğrencilerimize zaman yönetimi ve motivasyon konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Nis

Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber,
Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber.

Çanakkale zaferinde bir kahraman olarak ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Nis

Okulumuz bünyesinde bulunan bütün sınıflarda “Hayırda Yarışmak”ile ilgili hazırlanmış olan ve hayrın önemini ayet ve hadislerle destekleyerek anlatan kısa bir video izletirilerek öğrencilerimize hayır yapmanın önemi kavratıldı.Sosyal yaşamımız için çok önemli olan bu konu hakkında öğrencilere bilgi verildi.Yaşamlarının her anında hayır yapmaları tavsiye edildi.

Mrt

Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını düzenlediğimiz anlamlı bir program ile karşıladık. Programımızın planlamasında ve icrasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu vesile ile herkesin Ramazan ayını tebrik eder hayırlara vesile olmasını yüce mevladan niyaz ederiz.