Ekm

OKULUMUZDA MEVLİDİ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİMİZ HER SINIFTA PEYGAMBER EFENDİMİZİN(S.A.V) MADDİ VE MANEVİ ŞAHSİYETİNDEN BAHS EDEREK ÖĞRENCİLERİZE İKRAMLARDA BULUNMUŞLARDIR.YİNE MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİMİZ ÖNCÜLÜĞÜNDE MEVLİD-İ ŞERİFİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI VE PEYGAMBER EFENDİMİZE MEKTUP YARIŞMALARINI DÜZENLEMİŞLERDİR.ETKİNLİKLERDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

İlçe Müftümüz sayın Sedat Şentürk'ün de katılımıyla gerçekleşen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasına öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Okulumuz bünyesinde yapılan yarışmada birinci olarak dereceye giren ve il genelinde okulumuzu temsil edecek Resul Can adlı öğrencimizi tebrik eder; başarılar dileriz.

May

Okulumızun değerli meslek dersi öğretmeni İsmail Küçük tarafından öğrencilerimizle ramazan ayına özel mukabele okunması çalışmaları mahreç sınıfımızda yapılmaktadır. Öğretmenimize böyle bir çalışmaya öncülük ettiği için teşekkür ederiz.