Mrt

Okulumuz mescidinde ve mahreç sınıfında bir takım düzenlemeler yapılmıştır.

Mrt

TÜRKİYE GENELİ VE İLİMİZDE DÜZENLENEN BİLİM VE TEKNOLOJİ YARIŞMALARINA KATILIM TEŞVİK EDİLEREK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN GEREKLİ KOLAYLIKLAR SAĞLANMIŞTIR.

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YILDÖNÜMÜ MÜNASEBET İLE OKULUMUZDA "ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI" İCRA EDİLDİ. PROGRAMIMIZDAN SONRA OKULUMUZDA YAPILAN DENEMELERDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELERİ TAKDİM EDİLDİ. PROGRAMIN DÜZENLENMESİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ. BU VESİLE İLE DİN-Ü DEVLET, MÜLK-Ü MİLLET İÇİN CANINI FEDA EDEN BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Mrt

İlçemiz genelinde düzenlenecek olan liseler arası bilgi yarışmasına hazırlıklarımız devam ediyor. Okulumuzu temsilen yarışmada ter dökecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

İlçe Kaymakamlığımız, Özalp Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan 'Meraklı Mucitler' projesi kapsamında hazırlanan 40 farklı deney setini okulumuz öğrencileri ile birlikte ziyaret ettik.

YENİ NESİL SORU NEDİR?

HANGİ BECERİLERİ İÇERMELİDİR?

YENİ NESİL SORULARDA ÖĞRENCİLER NEDEN ZORLANMAKTADIR?

YUKARIDA VERİLEN BAŞLIKLAR HAKKINDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ FİZİK ÖĞRETMENİMİZ A. OSMAN ULUKAYA ÖNCÜLÜĞÜNDE İSTİŞARELER YAPILMIŞ OLUP YENİ NESİ SORU HAZIRLAMA TEKNİKLERİ ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞŞEKÜR EDİYORUZ

Mrt

down sendromu tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil bir kromozom anamolisidir. Sıradan bir insanın vücudunda 46 kromozom bulunurken down sendromlularda 47 kromozom bulunmaktadır. down sendromlular mart ayında renkli çoraplarla simgelenmektedirler. okul rehberlik servisimiz tarafından özel eğitim van projesi kapsamında down sendromu hakkında bilgilendirme yapılmış, öğrenciler ile birlikte okul panosu hazırlanmış, afişler asılmış farkındalık ve dikkat çekilmesi adına tüm okulumuz öğrencilerine çorap dağıtılmıştır vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Mrt

EKSİKLERİMİZİ TESBİT ETME VE TECRÜBE EDİNME ANLAMINDA SON DERECE ÖNEMLİ OLAN RUTİN DENEMELERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR. 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İKİNCE DÖNEMİNDE GÖNÜLLÜLÜK ESASINA GÖRE 10. SINIFLARIMIZI DA KOÇLUK SİSTEMİNE DAHİL EDEREK DENEME SINAVLARIMIZDAN FAYDALANMALIRINI SAĞLIYORUZ. OKUL BAŞARI EKİBİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE DENEMELERİMİZİN HER AŞAMASINDA GÖREV ALAN HERKESE TEŞEKKÜR EDER; ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

Kitap Van Projesi kapsamında Van Valiliğimiz tarafından öğrencilerimize gönderilen kitaplar kendilerine ulaşmıştır. Kitap okuma ve kütüphane kültürü açısından son derece önemli olan Kitap Van Projesinde emeği geçen herkese velilerimiz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

OKULUMUZ İHL MESLEK DERSİ ÖĞRETMENİ AYDIN UÇAR HOCAMIZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE BERAAT GECESİNİN FAZİLETİ, ÖNEMİ VE BİR MÜSLÜMANIN MÜBAREK GÜN VE GECELERDE YAPMASI GERKENLER HAKKINDA SEMİNER VERİLMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDER; BU VESİLE İLE MÜBAREK RAMAZAN AYININ MÜJDELEYİCİSİ BERAAT KANDİLİNİN ÜLKEMİZ VE İSLAM ALEMİ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİZ.

Mrt

Okul Rehberlik Servisi tarafından kts şubat ayı etkinlikleri  kapsamında öğretmenlerimize mentörlük ve koçluk eğitimi verilmiştir, bu kapsamda okul rehberlik servisi tarafından koçluk takip sistemi oluşturulmuş öğrenciler ve öğretmenler eşleştirilmiş, konu ve soru çizelgeleri deneme analiz çizelgesi ders çalışma programları ve aylık kontrol çizelgeleri paylaşılmıştır.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okul olarak bütün paydaşlarımızın geleceğimizin teminatı olan öğretcilerimizin yetişmesinde katkı sağlamalarını ümit ederek Okul-Aile işbirliğini daha da geliştirmek için ev ziyaretimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ev ziyaretlerimizin temel amacı okul ve aile arasında olumlu iletişim kurmak ve  öğrencilerin eğitimleri ile ilgili ailelerde farkındalıklar yaratmaktır.

Ailemize misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Ock

Vakti kuşanmak etkinlikleri kapsamında Okulumuz öğrencilerine "Niçin Namaz Kılmalıyım" kompozisyon yazma etkinlikleri yapılmıştır. Emeği geçen başta İmam Hatip Meslek Dersleri öğretmenleri olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Ara

OKULUMUZ MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİ TAFAFINDAN VAKTİ KUŞANMAK PROJESİ KAPSAMINDA ''NAMAZ İLE ALAKALI  ETKİNLİKLER  GERÇEKLEŞTİRİLMEYE DEVAM EDİLİYOR . EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okul Sporları kapsamında düzenlenen bilek güreşi branşında öğrencimiz Ferhat Tapkan, Gençler A 50 kg Erkek kategorisinde sol kolda il şampiyonu, sağ kolda da il ikincisi olup bölge müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.